Selecteer een pagina

DE MAGENTO SPECIALISTEN

 

GOEDE KWALITEIT VOOR

GOEDKOPE PRIJZEN

OVER ONS

Webdesign Studenten is een bedrijf dat Magento en WordPress projecten ontwikkeld voor bedrijven en particulieren. De werkzaamheden worden verricht door studenten onder supervisie van ervaren ICT’ers. Dankzij onze werkwijze kunnen wij u garanderen, dat u bij ons professionele websites kunt kopen voor een goedkope prijs.

 

Ons team van ervaren projectmanagers doet de communicatie met u en zorgt ervoor dat het werk van de studenten wordt gecontroleerd en gecorrigeerd voordat het aan u wordt  overgedragen. Onze Magento projectmanagers zorgen ervoor dat uw werkzaamheden snel worden uitgevoerd en goed worden getest.

 

Wij helpen u ook graag bij de ontwikkeling en het onderhouden van uw Magento webshop. Wanneer u dat fijn vindt kunt u ons ook betrekken bij de zoekmachine optimalisatie en de promotie van uw webshop. Naast de bouw en het onderhoud van Magento webwinkels zijn wij ook gespecialiseerd in de zoekmachine optimalisatie en de promotie van webshops.

 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met ons te bespreken. Het kennismakingsgesprek en offerteaanvraag is geheel vrijblijvend.   

 

Webdesign Studenten is een handelsnaam van OXNOX B.V.