Selecteer een pagina

DE MAGENTO SPECIALISTEN

 

GOEDE KWALITEIT VOOR

GOEDKOPE PRIJZEN

DIENSTEN

Webdesign Studenten is gespecialiseerd in de ontwikkeling van Magento en WordPress websites voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen u naast de ontwikkeling van websites ook ondersteunen bij het technische onderhoud en contentbeheer van uw website.
Magento webshops

 

U kunt voor een goedkope prijs een mooie Magento 2 webshop laten maken door ons. Onze tarieven starten vanaf €450 ex btw voor de bouw van een Magento 2 webshop met een gratis theme. Met het premium Porto theme van Smartwave kunnen wij al vanaf €600 ex btw een professionele Magento webshop maken.

Magento webshop onderhoud

 

Na de bouw van uw website is het natuurlijk belangrijk dat u periodiek uw Magento webshop blijft updaten. Uw Magento theme, Magento community edition script en uw extensies hebben allemaal updates die u 1x in de maand of 1x in de twee maanden moet installeren om ervoor te zorgen dat uw site goed blijft werken.

Wij doen dit graag voor u en ons tarief voor deze werkzaamheden is €20 ex btw per uur.

Magento webshop reparatie

 

Heeft u problemen met uw Magento webshop. Wij kunnen u helpen bij de reparatie (bug release) van uw Magento site. De kosten voor het oplossen van problemen op uw Magento 2 store zijn €20 ex btw per uur.

Magento extensie ontwikkeling

 

Wij hebben ervaring met het ontwikkelen van custom Magento 2 extensies voor onze klanten. Wanneer u geen bestaande extensie kunt vinden voor de functies die u nodig heeft kunnen wij opmaat een extensie voor u ontwikkelen.

Magento theme ontwikkeling

 

Het ontwerpen en ontwikkelen van een custom Magento 2 theme kan ervoor zorgen dat u zich kunt onderscheiden van de concurrent met het ontwerp van uw website. Online shoppers komen sneller terug op uw site wanneer uw site duidelijk herkenbaar is.

Magento 1 naar Magento 2 migratie

 

Wij kunnen voor een betaalbare prijs uw Magento 1X webshop overzetten naar Magento 2X. Magento 1X word niet meer ondersteund en hierdoor kunt u problemen krijgen met de functies van uw oude Magento website.

 

Het overzetten van een kleine Magento 1X store kan al vanaf €600 ex btw. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een prijsopgave.